Wednesday, February 26, 2014

Gayrimenkul Yatırımlari için 3 Sır

İlk olarak, bana benim kendi küçük bir sır vereyim. Ben uluslararası vurgulayarak, düz hiçbir zaman bu yazıyı yazmak için beklenen gayrimenkul yatırım Ben yıllardır sahip olduğunuz güven. Yanılmışım.
Benim fonu dahil olmasına rağmen, anlamak için mükemmel GYO gereken birçok seçenek vardır. Ben iyi ve en ucuz ABD ve uluslararası gayrimenkul yatırım seçenekleri size teşhir edeceğiz, ve ben elinde çek defteri ile Avrupa veya Asya Acerca çalışan üzerinde bahsetmiyorum.
Sokak kredi yatırım gayrimenkul. 'Özel olarak düzenlenen gayrimenkul holding şirketi için profesyonel bir yatırım portföy yöneticisi değilim. Bir gayrimenkul portföyüne ek olarak, biz finansal varlıkları tutun. Ailem geçen yüzyılın ortalarından itibaren bir emlak şirketi sahibi olarak gerçek estate've, sonsuza civarında olmuştur.
Şahsen ben pek çok yatırım özelliklerini sahibi oldum. Bireysel gayrimenkul yönetimi şiddetlenmesi ile doludur.Bu konut ve potansiyel finansal kazançlar rağmen, ben düpedüz herhangi bir gayrimenkul sahibi değilsiniz Bunun dışında kendi gelen, boyun böyle bir ağrı bekar.
Gayrimenkul portföyünü çeşitlendirmek için mükemmel bir yoldur. Yatırım önemli ilkelerinden biri çeşitlendirilmesi olduğunu. Yumuşatma ve süre çeşitlendirme ile, yatırımcı döner artırabilir riskini azaltır . Daha az İlişkili yatırım portföyüne ekleyerek gelen Büyükşehir yarar var, bir başka varlık sınıfına ile mi.
Gayrimenkul, ABD ve uluslararası, hayatta her yaştan ve aşamalarında yatırımcılara bir çeşitlendirme fayda sunuyor.
Orada gayrimenkul yatırım ve hangi çıkar kiralamaktan nakit akışı faydalanmak için bir yol olduğunu kiracı yönetmek ve gecenin ortasında kırık boruları sabitleme şiddetlenmesine olmadan gayrimenkul.
Herhangi bir yatırım, hisse senedi, tahvil ve alış ve satış apartmanlar ile olarak, yatırımın değeri aşağı yukarı gidecek ve o bir riski vardır. Yani zamanla, gayrimenkul değerleri takdir var, dedi. Bu uzun vadeli bir gayrimenkul yatırımcısı olarak, gayrimenkul yatırımlarında nakit parçası koyarak döner artırmak için muhtemeldir, demektir.
Daha önce hiç ettiyseniz hızla ve kolayca gayrimenkul yatırım için 3 yolu. Yatırıma, sen yatırım fonları ve borsa yatırım fonları ABD ve uluslararası işletmelerin her ikisi büyüme katılmak için maliyetli bir yöntem sunuyoruz O anlıyorum. Çeşitlendirilmiş bir hisse endeks yatırım fonu nakit plop: Böyle Schwab Toplam Borsa Endeksi Fonu ve voila gibi, para şirketleri fon yer ile birlikte büyümeye hazırlanıyor. Aynı strateji ETF, finansal borsalarında gün boyunca sadece yatırım fonları ticaret vardır que için de geçerlidir.
Eğer yatırım portföyü gayrimenkul için biraz daha fazla maruz kalma isterseniz, o zaman burada düşünün için üç gayrimenkul fonları:
Gayrimenkul veya gayrimenkul yatırım ortaklığı yatırım için yeni yatırımcılar için, burada Investopedia gelen Cliff Notlar tanımı:
"Güvenlik , bir hisse senedi gibi satıyor büyük borsalarda ve Özellikler veya ipotek yoluyla, doğrudan gayrimenkul yatırım. GYO özel vergi hususlar almak ve Tipik yatırımcıların yüksek getiri sunan, yanı sıra gayrimenkul yatırım son derece likit bir yöntemdir. "
1.. Tüm ABD emlak piyasasında maruz için, Vanguard GYO Endeksi Borsa Yatırım Fonu harika bir alternatiftir.Tam açıklama için, ben geçmişte bu ETF sahibi var ve şu anda hisseleri de olabilir tutun.
Öylesine büyük Acerca Vanguard GYO Endeksi Borsa Yatırım Fonu nedir? Bir fon olarak, yatırımcı ticari alışveriş merkezleri, oteller ve daireler dahil olmak üzere mülkiyet türleri bir dizi erişir. Fon 120'den fazla farklı gayrimenkul şirketlerinin hisse tutar. Eğer gelir arıyorsanız, GYO tüm kazanç üzerinden ödemek için yasa gereği, Malthus bir sulu verim 4.14 oranında spor. Bu fon da kendi kategorisinde erken gider oranını yapın gelmiştir.
Aşağı tarafı nedir? GYO derece bu yüce bulunuyor 38 P / E oranı Göre değerli bir parçasıdır. Gelecekte muhtemel olduğu gibi faiz oranları, arttığında, GYO Kuvvetli Rüzgar temettü hariç borç geri ödemesi için daha fazla nakit akışını yönlendirmek gerekir yaşayacaktır.
İki. Vanguard Küresel ex-ABD Emlak ETF 35 ülkeden gelen gayrimenkul portföyü zekâ düşük maliyetli uluslararası gayrimenkul tamamlamaktadır. Bu uluslararası GYO'ya bir başka avantajı gelişmekte olan piyasa gayrimenkul dahil sadece fon olduğunu mı. ABD gayrimenkul şirketleri toplam gayrimenkul menkul kıymetlerin yüzde 50'den az makyaj beri, o da uluslararası gayrimenkul fon tahsis etmek mantıklı.
Vanguard Küresel ex-ABD başka ne yapar Emlak ETF bunun için olacak? Bu gayrimenkul ile, ek Malthus çeşitlendirme avantajlar sunuyor az Correlated ABD. Fon gideri oranı onun yaşıtları daha okkalı yüzde 76 daha düşük, yüzde 0,32 oranında onun akranları arasında erken rezervasyon yaptırın. Bir 3.44 oranında verim ekleyin ve uluslararası gayrimenkul sahibi için bazı zorlayıcı nedenler vardır.
Hiçbir yatırım bir zararı yoktur. Uluslararası gayrimenkul ABD GYO'ların daha uçucu olduğunu. Çin Mücadeleleri gibi, uluslararası gayrimenkul bir tutam hissediyorum olabilir.
Üç. Kolay yaklaşım için, SPDR Dow Jones Global Gayrimenkul ETF gayrimenkul Bütün dünyayı kapsamaktadır. Bu ABD ve uluslararası GYO maruz ikisi için bir one-stop shop olduğunu. Fon bize ve uluslararası holdinglerin arasında eşit olarak bölünür.
ETF Şubat 2014 itibarıyla 3.77 oranında verim sunuyor. Bu büyük bir temettü, ama fiyatı İşte bu veya herhangi bir temettü ödeyen varlıktan düşüşler Unutmayın eğer, toplam getiri de düşecek.
0.50 yıllık yüzde gider oranı ile, yatırımcılar daha düşük maliyetli ABD ve uluslararası GYO'ların satın alma bir arada kullanarak düşük bir maliyetle gayrimenkul maruz kalma gibi erişmek olabilir.
Yani, için GYO'lar için düzenliyoruz yatırım portföyünün ? Cevabı belki kocaman bir. Kendi risk toleransı anlamak ve faiz oranları yukarı başak ise mevcut düşük faiz ortamında, Bu yatırımlar değer düşüş olabilir farkında değildir. Kapak tarafında, yüksek getirili yatırım kişisel portföyü için arzu olabilir.
Uzun vadede, GYO'lar aracılığıyla, gerçek gayrimenkul sahibi mutsuz kiracı gece telefon görüşmeleri bu sinir bozucu ortasında olmadan portföyünü çeşitlendirmek için iyi bir yoldur.

No comments:

Post a Comment